Borduren

Particulieren
Bent u op zoek naar een origineel en vooral persoonlijk cadeau? Of misschien zoekt u wel een gepersonaliseerd kledingstuk? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij borduren vrijwel alles op heel veel materialen. U kunt bij ons iets bestellen of zelf een product meenemen om te laten bedrukken. Alles is mogelijk. Weet u nog niet zo goed wat u wilt? Ook dan kunnen wij u helpen. Wij hebben leuke ontwerpen voor een breed scala aan onderwerpen in huis. Van baby-doekjes tot handdoeken en kledingstukken. Alles kan!
Neem voor meer informatie contact met ons op.

Verenigingen & clubs
Bent u op zoek naar een betrouwbaar adres om uw logo of tekst te laten borduren? Neem dan meteen contact met ons op. Bij @Nicky’s hoeft u geen minimale afname of torenhoge stelkosten te verwachten, maar wél goede kwaliteit. U kunt vrijblijvend informatie opvragen over de mogelijkheden voor uw club of vereniging. Wij zullen dan samen met u kijken naar de financiële haalbaarheid van uw project.

Zakelijk
Voor veel kleine ondernemers is het moeilijk om aan degelijke bedrijfskleding te komen die een goede kwaliteit heeft én betaalbaar is. Omdat @Nicky’s geen minimale afname en geen hoge stelkosten hanteert, kan elke ondernemer, groot of klein, bij ons terecht. Wilt u weten wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

rally navigator

Portfolio borduren

In onderstaand foto album kunt u alle producten bekijken die @Nicky’s heeft afgeleverd m.b.t. borduurwerk.

Bekijk pagina »