Over @Nicky’s

@Nicky’s is een jong en dynamisch bedrijf, dat zich heeft gespecialiseerd in borduur- en drukwerk.
Service en klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel. Wij zijn er voor iedereen, particulier of bedrijfsmatig. Wij zorgen voor onze eigen inkoop, maar u kunt ook uw eigen producten aanleveren als
u hier iets op geborduurd of bedrukt wilt hebben.

Bedrijven en startende ondernemers kunnen bij ons terecht voor bedrijfskleding en/of relatiegeschenken. @Nicky’s heeft als doel haar producten voor iedereen toegankelijk te houden. Dat wil zeggen dat wij geen minimale afname hanteren. En ook hebben wij geen hoge stelkosten en/of kaartkosten zoals veel van onze concurrenten.

@Nicky’s is er natuurlijk ook voor de particulier. Juist omdat wij geen stelkosten en minimale afname hanteren is het aantrekkelijk om bij ons je cadeau-idee te laten realiseren.

Wij verwijzen u graag door naar het fotoalbum waar tal van onze producten die we gemaakt hebben gepresenteerd staan. Wellicht vindt u daar een leuk cadeau-idee tussen of heeft u zelf een mooi idee..

Als u kiest voor @Nicky’s, dan kiest u voor kwaliteit, persoonlijke service en vaak een snelle levering. Dat allemaal krijgt u natuurlijk voor een aantrekkelijke prijs. Door onze hoge klanttevredenheid komen veel klanten bij ons terug. Wij zien dan ook graag uw bestelling tegemoet, om ook ú een tevreden klant te maken!